2 munkanapos szállítás
+3670 / 225-94-43
A mákolaj aminosavakban, többszörösen telítetlen omega 6 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag.
A mákolaj néhány jellemzője
Színe világossárgától a sötétebb sárgáig terjed, íze, illata jellegzetes. A mák igen nagy kincs a magyar és környékbeli országok étkezési kultúrájában. Viszonylag egyszerű termesztési módja, sokoldalú felhasználhatósága és kedvező tulajdonságai tették közkedveltté. A mákolajnak nagyon előnyös a zsírsav összetétele, hasonlóan a lenmag olajhoz vagy a kendermag olajhoz.
Készítés
A leszüretelt mákot tisztítás és szárítás után csigapréssel kisajtoljuk, így kapjuk a hidegen sajtolt mákolajat. Ezután egy tartályban helyezzük el, majd természetes ülepítést követően palackozzuk, így frissen kerül az Ön asztalára.
A csontozat első számú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt.
Adagolási javaslat:
Amennyiben a mákolaj fogyasztását, mint természetes módszert választjuk, akkor nagyon fontos, hogy türelmesek legyünk, adjunk kellő időt a kívánt hatás eléréséhez.
Jótékony hatásának fokozása érdekében javasoljuk más olajjal együtt fogyasztani. (pl.:lenmagolaj,dióolaj)
Egészség
Magyar termék! Felbontás után hűtőben tároljuk.