Eukaliptusz olaj 10ml
  Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8-18h-ig
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.
  • Biztonságos vásárlás

  • Gyors kiszállítás

    2 munkanapos szállítás

  • Telefonos rendelésfelvétel

    +3670 / 225-94-43

Az Ön kosara üres!

Eukaliptusz olaj 10ml

Cikkszám: I007
Készlet információ: 11
Fogyasztói ár:
590Ft  
Nettó ár: 590Ft

Eukaliptusz illóolaj- Eucalyptus globulus oil

Kinyerése: levelek és ágak desztilácójából
Illat: friss, tiszta, kámforos
Illatprofil: tisztító, frissitő, bátoritó

A hagyományos orvoslásban sebkezelésre, sérült bőrfelületek ápolására használják. A modern terápiás alkalmazások közül első helyen a légzőszervi betegségek említhetők meg, inhalálószerként és mellkasi kenőcsökben alkalmazva enyhítik a légúti panaszokat. Az eukaliptusz illóolaja és annak fő alkotórésze az eukaliptol a bőrön keresztül is gyorsan felszívódik, ezért önmagában és kenőcsökben is hatásos, de vigyázni kell, hogy az illóolaj ne kerüljön szembe. A légúti fertőzések kezelésének és terjedésének megakadályozása mellett különböző kenőcsökben, bedörzsölő – szerekben, masszázs- és fürdőolajokban mozgásszervi betegségek és sportsérülések (izomfájdalmak, zúzódás, rándulás kezelésére külsőleg alkalmazható. Gyakran dörzsölik az illóolajat közvetlenül a mellkas és a hát bőrébe légzési nehézségek esetén.
Kozmetikai termékekben ajánlott felhasználási koncentráció: 0,1 – 1%.

A gyermekeknél legalább 5 éves korig ellenjavallt alkalmazásuk.

Az illóolajok cseppentős barna üvegben kerülnek kiszállításra!

Külsőleg! Kozmetikai hatóanyag.

Figyelmeztetés!

Annak ellenére hogy 100%-ig növényekből származnak az illóolajok nagyon erősen koncentrált és ezért erősen irritáló anyagok. Szembe és nyálkahártyára kerülés esetén bő vízzel mossuk le. Szükség esetén keressük fel orvosunkat vagy hívjuk a 112-őt!

Gyermekek elől gondosan zárjuk el!

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:



Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: