Természetes pigment - sárga 10g
  Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8-18h-ig
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.
  • Biztonságos vásárlás

  • Gyors kiszállítás

    2 munkanapos szállítás

  • Telefonos rendelésfelvétel

    +3670 / 225-94-43

Az Ön kosara üres!

Természetes pigment - sárga 10g

Cikkszám: H021
Készlet információ: 9
Fogyasztói ár:
480Ft  
Nettó ár: 480Ft
Ár jutalom pontokban: 390

Kozmetikai pigment

Ez a natur föld, amely szép sárga színét a gazdag vas-oxidnak köszönheti, ősidők óta használják természetes színezésére. A nagyon meleg és természetes sárga árnyalat lehetővé teszi mindenféle többé-kevésbé szilárd termékekhez keverését:

szappanok
balzsamok
ajak balzsamok
rúzsok
krémek

100% -ban természetes
Származási ország Franciaország
Szín Index: CI Y43
INCI kijelölése Kaolin és vas-oxidok
Összetétel Természetes agyagos talaj (SiO2, Al2O3) és gazdag vas-oxid (Fe2O3)
Ultra-finom por (matt sötét sárga színű)

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:



Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: