Cink-oxid 20g-tól
  Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8-18h-ig
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.
  • Biztonságos vásárlás

  • Gyors kiszállítás

    2 munkanapos szállítás

  • Telefonos rendelésfelvétel

    +3670 / 225-94-43

Az Ön kosara üres!

Cink-oxid 20g-tól

Cikkszám: H006
Készlet információ: 6
Fogyasztói ár:
290Ft  
Nettó ár: 290Ft
Ár jutalom pontokban: 280

Lehetséges választások


* Gramm:



Cink-oxid

A cink-oxid egy ásvány, zúzott formában keverik bele kozmetikumokba, mivel jó fedő- és tapadó képességgel rendelkezik; hámképző és viszketéscsillapító hatású. Por formájában a bőrt szárítja, de nem vált ki izgató hatást. Szárító hatása miatt, szeborrhoeás, aknés bőrre készülő pakolásokban, púderekben alkalmazzák. A cink-oxid por önmagában is segíti a herpesz gyógyulását.

Ha növényi vagy állati olajokkal keverik, szárító hatása megszűnik, és gyulladáscsökkentő, hámképző hatása érvényesül.
A cink oxid külsőleges alkalmazásakor védi a bőrt a külső irritációtól, összehúzó, szárító hatása révén segíti a sebgyógyulást és enyhe antiszeptikus hatásával enyhíti a bőrgyulladást. Használatos pelenka ,,kiütés" megelőzésére és kezelésére babápoló kenőcsökben, mert védi a bőrt a nedvességtől, felázástól, fertőzéstől.

A napozószerek 5-7 % cink oxidot tartalmaznak.
Széles körben használatos szárító, gyulladáscsökkentő készítményekben, hintőpor, babahintőpor, krém, kenőcs, paszta, sampon és rázókeverék formájában. Gyakori komponense a napozáskor használt fényvédő krémeknek és testápolóknak. Vékony, egyenletes rétegben, gyakran ismételve vigyük fel a bőrre, fehér, opálos maradványt hagy a bőrön.

Külsőleg! Kozmetikai hatóanyag.
Használat közben használjunk védőmaszkot, kesztyűt és szemüveget.

 

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:



Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: