Allantoin 10g
  Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8-18h-ig
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.
  • Biztonságos vásárlás

  • Gyors kiszállítás

    2 munkanapos szállítás

  • Telefonos rendelésfelvétel

    +3670 / 225-94-43

Az Ön kosara üres!

Allantoin 10g

Cikkszám: H003
Készlet információ: 4
Fogyasztói ár:
300Ft  
Nettó ár: 300Ft

Allantoin por (szintetikus)


Az allantoin megtalálható a fekete nadálytő kivonataiban. A szintetikus és természetazonos allantoin használata biztonságos, számos kozmetikumban használják, mivel sebhegesítő hatású, az új sejtek képzését elősegíti, a bőrt simává teszi. Fogkrémek, szájvizek, samponok, borotválkozási szerek és ajakírek alkotórésze is. Kutatások szerint az allantoin csökkenti az öregség külső jeleit.

 

Az allantoint 0,5% - 2%-os adagolással adják olyan kozmetikai készítményekhez, melyek vizet is tartalmaznak, fontos viszont megjegyezni, hogy csak 0,5%-os adagolásnál oldódik fel teljes mértékben. Külső környezeti hatások általi bőrproblémák kezelésére szánt bőrápoló krémekben, szőrtelenítés utáni nyugtató gélekben és emulziókban alkalmazzák, utóbbinál a végső fázisban kerül a készítményhez, maximum 40°C fokos hőmérsékleten.


Jótékony hatásai:


- nedvesítő és keratolitikus hatás
- növeli az extracelluláris mátrix víztartalmát.
- gyorsítja az elhalt bőr külső rétegeinek lehámlását.
- simítja a bőrt
- elősegíti a sejtosztódást és a sebgyógyulást.
- gyulladásgátló, bőrvédő hatása van.

INCI: glyoxyldiureide

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:



Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: