Cetil-alkohol 20g
  Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8-18h-ig
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.
  • Biztonságos vásárlás

  • Gyors kiszállítás

    2 munkanapos szállítás

  • Telefonos rendelésfelvétel

    +3670 / 225-94-43

Az Ön kosara üres!

Cetil-alkohol 20g

Cikkszám: C008
Készlet információ: 2
Fogyasztói ár:
250Ft  
Nettó ár: 250Ft
Ár jutalom pontokban: 120

Cetil alkohol
100%-ban növényi eredetű.A cetil-alkohol, más néven 1-hexadekanol vagy palmitil-alkohol színtelen, szagtalan, viaszos, fehér, szilárd vagy pelyhes anyag. Vízben nem, alkoholban és éterben oldódik. Oxidációval palmitinsavvá alakul.
Kozmetikumokban konzisztencianövelőként, enyhe emulgeáló, illetve nedvességmegkötő tulajdonsága miatt használják. Az emulziókhoz adagolt csekély mennyiségű cetilalkohol segíti a krémek jobb beszívódását, a bőrfelületet mattítja, ill. receptúrától függően csökkenti a zsíros utóérzetet a bőrön. Bőrsimító, bőrpuhító hatású.
Enyhe emulgeáló tulajdonsága miatt kiegészíti az emulgátorok hatását. Hűtőkenőcsökben a méhviasszal és a cetil-palmitáttal együtt emulgátorként alkalmazzák.

 

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:



Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: