Növényi glicerin
  Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8-18h-ig
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.
  • Biztonságos vásárlás

  • Gyors kiszállítás

    2 munkanapos szállítás

  • Telefonos rendelésfelvétel

    +3670 / 225-94-43

Az Ön kosara üres!

Növényi glicerin

Cikkszám: N001
Készlet információ: 4
Fogyasztói ár:
290Ft  
Nettó ár: 290Ft
Ár jutalom pontokban: 170

Lehetséges választások


* mililiter:




Növényi glicerin

 

A glicerin egy színtelen, szagtalan, viszkózus vegyület, melyet az élelmiszer és a kozmetikai ipar is széles körben alkalmaz – kémiailag egy cukoralkohol.A glicerin a modern kozmetikai ipar egyik „kövülete”, nedvességmegkötő hatása miatt, a „glicerines kézkrém” nagyszüleink egyik kedvence volt. A legtöbb kozmetikum esetében a glicerin eredete nincs feltüntetve, egyedül a natúrkozmetikumokban van szabályozva, hogy kizárólag növényi glicerint tartalmazhatnak. A glicerin a krémek, szájvizek, fogkrémek, hajbalzsamok egyik alapanyaga

 

Tulajdonságai:-Nedvszívó hatású

                       -erőteljes hidratáló

                       -jó oldószer a növényi elemek számára

                       -bársonyosítja és rugalmasítja a bőrt

                       -enyhén fokozza a samponok és fürdőgélek habzó erejét

                       -segíti a zselésítő anyagok diszpergálását

 

Amire ajánlott:-Minden bőrtípusra, különösen száraz bőrre

                        -hidratáló krémekbe

                        -sminklemosókba

                        -testápoló tejekbe

                        -samponokba és hajbalzsamokba

                        -ajakírekbe stb.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:



Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: