Szállítási módok és díjak
  Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 8-18h-ig
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.
  • Biztonságos vásárlás

  • Gyors kiszállítás

    2 munkanapos szállítás

  • Telefonos rendelésfelvétel

    +3670 / 225-94-43

Az Ön kosara üres!

Szállítási módok és díjak

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Az online rendelés jóváhagyásakor meg kell adnod az általad kiválasztott szállítási módot.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a DPD Hungária Kft., az MPL. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagodat a futárszolgálatnak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van. Az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a csomag házhozszállítása.

A rendeléseket igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni és a megrendelt termék(ek)et a rendelést követő 48 órán belül kiszállítani. A futárszolgálat hétvégén nem szállítja ki a csomagokat, ezért a péntek 12 óra után érkezett rendeléseket csak kedden szállítjuk házhoz.

Ha azt szeretnéd, hogy a megrendelésedet ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadságod után stb. dolgozzuk fel, akkor ezt jelezd nekünk a rendelés során a Megjegyzés rovatban.

Ha ajándékba küldenéd a csomagot, akkor szállítási címnek írd be a megajándékozott címét, de mindenképp írd be nekünk a Megjegyzés rovatba, hogy a csomagot ajándékba szeretnéd küldeni.A házhozszállítás díja Magyarország területén súlytól függetlenül egységesen a következő:

Banki átutalással történő fizetés esetén 1670 Ft.
Utánvétellel történő fizetés esetén 2070 Ft.

Postai kiszállítást, posta- és molpont kiszálllítást rendeléskor a megjegyzésbe kell beírni, mert jelen pillanatban még nem választható ki a listából:

https://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/

 

30.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes!

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A szállítási mód kiválasztása után meg kell adnod az általad kiválasztott fizetési módot. Az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

Banki átutalás
Utánvétel

BANKI ÁTUTALÁS

Ha rendelésed értékét banki átutalással szeretnéd kifizetni, akkor a rendelés végösszegét (szállítási díjjal együtt) utald át az alábbi bankszámlaszámra:


Sberbank: 14100158-30986749-01000007


Rendelésedet az összeg jóváírása után teljesítjük. Kérjük, hogy átutaláskor a Közlemény rovatban tüntesd fel a megrendelő nevét és a rendelési számot.

UTÁNVÉTEL

A megvásárolt termékeket a csomagod átvételekor személyesen, készpénzzel is kifizetheted, amennyiben a szállítási módok közül előzőleg a házhozszállítást választottad ki. Az utánvétel díja Magyarország területén 400 Ft (a házhozszállítás díjával együtt összesen 2070 Ft).